Algemene voorwaarden

ALGEMEEN
De leverings- en betalingscondities zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten. Wanneer u een bestelling plaatst, geeft u aan akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van ‘De Schutsestal’. Op alle overeenkomsten, gesloten met ‘De Schutsestal’ is Nederlands recht van toepassing.

PRIJS
Alle prijzen zijn in euro`s vermeld en exclusief verzendkosten.

BESTELLEN EN BETALEN
Nadat u besteld heeft, ontvangt u per omgaande een e-mail bevestiging met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag vermeld, inclusief verzendkosten. De betaling verloopt via iDeal, vooruitbetaling of contante betaling.

De betalingsmogelijkheden zijn:
– iDeal via uw bank
– Vooruitbetaling per bank
– Contant bij afhalen (alleen op afspraak)

Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling binnen 5 werkdagen afgeleverd bij het opgegeven afleveradres. Indien onverhoopt artikelen, om welke reden dan ook, een langere levertijd hebben, zal dit per e-mail aan u worden meegedeeld. Dit geldt ook voor artikelen die niet meer leverbaar zijn.

VERZENDKOSTEN
De artikelen worden verzonden via PostNL. Voor standaard pakketpost (in Nederland) wordt een bedrag van € 6,95 aan verzendkosten berekend. Vanaf € 100,00 porto vrij.
Wilt u uw bestelling aangetekend verzenden dan kunt u dat aangeven in het bestelproces onder \”Opmerkingen\”. De extra kosten worden aan de klant in rekening gebracht.

BESTELLING AFHALEN
Indien u de bestelling zelf wilt ophalen bij ‘De Schutsestal’ dan gebeurd dit in overleg met u en zal er een datum en tijdstip worden afgesproken waarop u de bestelde artikelen kunt afhalen. De bestelling dient bij afhaling contant te worden betaald.

ANNULERING
U heeft de mogelijkheid de bestelling binnen 14 dagen na het plaatsen van een bestelling te annuleren, zonder extra kosten. Bestellingen van alle producten mogen te allen tijde worden geannuleerd en de klant heeft vanaf de dag van levering nog 7 dagen bedenktijd waarin hij/zij de goederen zonder opgave van redenen mag retourneren en alleen verzendkosten in rekening zullen worden gebracht.

Annuleren doet u via webshop@deschutse.nu. Als u de geannuleerde bestelling reeds betaald heeft, ontvangt u het betaalde bedrag terug. Indien u de bestelling niet binnen 14 dagen heeft geannuleerd of geen bevestiging van de annulering kunt overleggen, dan bent u betalingsplichtig.

RETOUREN
‘De Schutsestal’ doet er alles aan om u via onze website juist te informeren over de artikelen. Mocht een artikel desondanks niet aan uw verwachting voldoen, dan kan deze binnen 14 dagen geruild of geretourneerd worden. De klant is echter gehouden het artikel op eigen kosten te retourneren, de eventuele verzendkosten worden niet gerestitueerd.
U kunt het artikel als retour aanmelden via webshop@deschutse.nu, waarna ‘De Schutsestal’ de retourzending zal bevestigen, waarna u het artikel kunt terugsturen. Het retour te sturen artikel dient in originele staat en onbeschadigd en ongebruikt te zijn. Het door u betaalde bedrag, met uitzondering van de verzendkosten, zal zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst, worden terug betaald.
‘De Schutsestal’ accepteert uitsluitend retouren die op hierboven beschreven wijze aangemeld zijn en waarvoor de instructies, die bij aanmelding zijn aangegeven, gevolgd zijn. Retouren die niet of niet binnen de gestelde tijd zijn aangemeld worden niet geaccepteerd.

AANSPRAKELIJKHEID
‘De Schutsestal’ is nooit aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van verzonden artikelen. De bestelde artikelen worden altijd gecontroleerd en met uiterste zorg verpakt. Echter, verzenden is in alle gevallen voor risico van de koper. U kunt ook uw bestelling verzekerd op laten sturen. Dit dient u kenbaar te maken onder optie \”opmerkingen\” bij uw bestelling.

PERSOONSGEGEVENS
Uw persoonlijke gegevens worden in het klantensysteem van ‘De Schutsestal’ opgeslagen om de bestelling te verwerken. ‘De Schutsestal’ garandeert dat uw gegevens enkel gebruikt worden voor eventuele vervolg leveringen en/of de nieuwsbrief van ‘De Schutsestal’. Indien u dit niet wenst, kunt u dit per email laten weten. ‘De Schutsestal’ hanteert hier de regelgeving volgens de wet op privacy.

GESCHILLEN
Op deze algemene voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing. Geschillen worden zoveel mogelijk in onderling overleg opgelost. Hoewel ‘De Schutsestal’ haar best doet om alle informatie, diensten en producten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kan zij niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten, defecten, gederfde inkomsten of andere beschadigde consequenties, voortkomend uit het gebruik van deze website.

WIJZIGINGSRECHT
‘De Schutsestal’ behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van ‘De Schutsestal’.